Peste crocant

de nadina73 in Peste, 23 Apr 2010 | 7584 vizualizari

 

usor de preparat si foarte gustos chiar daca e facut de post

 

INGREDIENTE

  • rondele  de peste congelate 12 buc
  • faina alba
  • apa minerala
  • sare,piper
  • fulgi de porumb
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste crocant:

Se sareaza si se pipereaza rondelele de peste

Se amesteca bine faina cu apa minerala si cu sare (am facut de post si nu am pus ou) apoi se trec bucatile de peste prin acesta compozitie apoi prin fulgi de porumb zdrobiti si apoi se prajesc in ulei

Se servesc cu mamaliguta,cartofi..............si bineneteles cui i place cu mujdei de usturoi

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadina73 1

24.04.2010, 11:00

multumesc mult pusik

nadina73 1

24.04.2010, 11:00

madi ce bine ar fi ,crezi ca glumesc ,ti-am spun numia sa nu se schimbe nimic pana la vara ca te asteptam

mariac 1

24.04.2010, 17:23

ff bun pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ton in sos de rosii